Read e-book online Carta (Rani Diaz) (Dutch Edition) PDF

By Sterre Carron

ISBN-10: 9492011670

ISBN-13: 9789492011671

Wanneer een hurricane over het land trekt, wordt Saskia opgeschrikt door angstaanjagend gedreun tegen het raam. In paniek rukt ze de overgordijnen open en staat oog in oog met het bengelende lijk van haar vriendin Ytsje. Zelfmoord!
De politie komt echter met een ander verdict. Moord!
Wat wil de dader duidelijk maken met de speelkaart die hij achterliet op het lijk? En wat betekent de cijfercombinatie die op de kaart geschreven werd? De Mechelse recherche zit met de handen in het haar. Van de moordenaar ontbreekt ieder spoor en het hek
is helemaal van de dam wanneer er, kort nadien, een tweede slachtoffer valt...
Rani Diaz' gevoel dat dit weleens het start van een gruwelijke nachtmerrie zou kunnen zijn, lijkt uit te komen...
In de Rani Diaz reeks van Sterre Carron verschenen eerder de veelgelezen boeken Mara, Tirtha, Matsya, Trifla, Indigo, Indra en Gotcha!.

Show description

Read Online or Download Carta (Rani Diaz) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download PDF by Nicolás Obregón,Alexandra van Raab van Canstein: Blue light yokohama (Dutch Edition)

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze accomplice Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord.

Get Wij van de hbs (Dutch Edition) PDF

Het eerste echte geschiedenisboek van de hbs, voor de lezers van Gouden jaren en De meisjes van SchoeversEnkele honderdduizenden scholieren gingen tussen 1864 en 1974 naar de hbs, de hogere burgerschool. Ze hadden geluk, wish de hbs is de parel uit de Nederlandse onderwijsgeschiedenis. De hbs was once in tegenstelling tot het health club gericht op praktisch toepasbare vakken.

Download PDF by Menno Oosterhof: Vals Alarm (Dutch Edition)

In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij positioned daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of controledwang, maar er zijn veel meer, vaak intrigerende verschijningsvormen.

Read e-book online Eeuwig jong (Dutch Edition) PDF

Adrian Doherty was once geen doordeweekse voetballer. Hij was once een uitzonderlijk expertise. Zij die met of tegen hem speelden, of hem aan het werk zagen bij de jeugd van Manchester United in de vroege jaren negentig, zijn het er allemaal over eens: hij used to be zo goed als Ryan Giggs - misschien zelfs beter. Als twaalfjarige werd Adrian Doherty opgemerkt door een jeugdcoach van Manchester United.

Extra resources for Carta (Rani Diaz) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Carta (Rani Diaz) (Dutch Edition) by Sterre Carron


by James
4.2

Read e-book online Carta (Rani Diaz) (Dutch Edition) PDF
Rated 4.05 of 5 – based on 26 votes