Download e-book for kindle: Brutazur breekt (Dutch Edition) by Yumi Ng

By Yumi Ng

ISBN-10: 9022332136

ISBN-13: 9789022332139

In 'Brutazur breekt' gaat het verhaal van Yumi Ng verder, maar met een nieuw point erbij: de publicity die ze krijgt als auteur die schaamteloos over haar eigen leven schrijft. De reacties die ze ontvangt, en vooral de reacties die ze niet ontvangt, hakken flink op haar in. Ze belandt in een zware dip. Brutazur breekt. Dit boek is een volwassen verhaal over verwachtingen en ambities, over zware teleurstellingen en uitzichtloze weken. Meer nog dan in 'Brutazur' kijkt Yumi Ng diep in haar ziel en schuwt niets om de lezer deel te maken van haar zoektocht. Ze doet dat met de haar kenmerkende stijl en humor.

Show description

Read or Download Brutazur breekt (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Read e-book online Blue light yokohama (Dutch Edition) PDF

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze associate Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord.

Download e-book for kindle: Wij van de hbs (Dutch Edition) by Roelof Bouwman,Henk Steenhuis

Het eerste echte geschiedenisboek van de hbs, voor de lezers van Gouden jaren en De meisjes van SchoeversEnkele honderdduizenden scholieren gingen tussen 1864 en 1974 naar de hbs, de hogere burgerschool. Ze hadden geluk, wish de hbs is de parel uit de Nederlandse onderwijsgeschiedenis. De hbs used to be in tegenstelling tot het health club gericht op praktisch toepasbare vakken.

Download e-book for iPad: Vals Alarm (Dutch Edition) by Menno Oosterhof

In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij positioned daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of controledwang, maar er zijn veel meer, vaak intrigerende verschijningsvormen.

Download e-book for iPad: Eeuwig jong (Dutch Edition) by Oliver Kay,Pieter van der Drift

Adrian Doherty used to be geen doordeweekse voetballer. Hij used to be een uitzonderlijk expertise. Zij die met of tegen hem speelden, of hem aan het werk zagen bij de jeugd van Manchester United in de vroege jaren negentig, zijn het er allemaal over eens: hij used to be zo goed als Ryan Giggs - misschien zelfs beter. Als twaalfjarige werd Adrian Doherty opgemerkt door een jeugdcoach van Manchester United.

Additional info for Brutazur breekt (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Brutazur breekt (Dutch Edition) by Yumi Ng


by Jeff
4.2

Download e-book for kindle: Brutazur breekt (Dutch Edition) by Yumi Ng
Rated 4.04 of 5 – based on 47 votes