Get Blue light yokohama (Dutch Edition) PDF

By Nicolás Obregón,Alexandra van Raab van Canstein

ISBN-10: 9021403129

ISBN-13: 9789021403120

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze associate Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord. Op de plaats delict hangt een vreemde wierookgeur en ze vinden een symbool van een grote zwarte zon.

Iwata ontdekt dat dit niet de eerste zwarte zon-moord is, en dat het ook niet de laatste zal zijn. Hij probeert de historie van het mysterieuze symbool te achterhalen. Zijn chef is hem ondertussen liever kwijt dan rijk en probeert hem waar mogelijk dwars te zitten. Zal het Iwata lukken de zaak op te lossen voordat er nog een slachtoffer valt?

Show description

Read Online or Download Blue light yokohama (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Read e-book online Blue light yokohama (Dutch Edition) PDF

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze companion Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord.

Read e-book online Wij van de hbs (Dutch Edition) PDF

Het eerste echte geschiedenisboek van de hbs, voor de lezers van Gouden jaren en De meisjes van SchoeversEnkele honderdduizenden scholieren gingen tussen 1864 en 1974 naar de hbs, de hogere burgerschool. Ze hadden geluk, wish de hbs is de parel uit de Nederlandse onderwijsgeschiedenis. De hbs used to be in tegenstelling tot het gym gericht op praktisch toepasbare vakken.

Get Vals Alarm (Dutch Edition) PDF

In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij positioned daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of controledwang, maar er zijn veel meer, vaak intrigerende verschijningsvormen.

Get Eeuwig jong (Dutch Edition) PDF

Adrian Doherty was once geen doordeweekse voetballer. Hij used to be een uitzonderlijk expertise. Zij die met of tegen hem speelden, of hem aan het werk zagen bij de jeugd van Manchester United in de vroege jaren negentig, zijn het er allemaal over eens: hij used to be zo goed als Ryan Giggs - misschien zelfs beter. Als twaalfjarige werd Adrian Doherty opgemerkt door een jeugdcoach van Manchester United.

Extra resources for Blue light yokohama (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Blue light yokohama (Dutch Edition) by Nicolás Obregón,Alexandra van Raab van Canstein


by Steven
4.1

Get Blue light yokohama (Dutch Edition) PDF
Rated 4.05 of 5 – based on 17 votes