Download e-book for kindle: Blauwzuur (Dutch Edition) by Arnaldur Indridason,Adriaan Faber

By Arnaldur Indridason,Adriaan Faber

ISBN-10: 9021402874

ISBN-13: 9789021402871

Reykjavík is aan het commence van de Tweede Wereldoorlog een stad van veertigduizend inwoners. In de eerste oorlogsjaren stromen er met de bezettingstroepen tienduizenden militairen binnen. Hun relatie met de plaatselijke vrouwelijke bevolking is velen een doorn in het oog.

Wanneer in de zomer van 1941 in een goedkoop huurappartement in Reykjavík een handelsreiziger dood wordt aangetroffen, blijkt hij te zijn doodgeschoten met een Amerikaans wapen. Thorson en Flóvent komen iets op het spoor dat groter is dan de handelsreiziger alleen en wat verdacht veel lijkt op een Duits complot...

Show description

Read Online or Download Blauwzuur (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for iPad: Blue light yokohama (Dutch Edition) by Nicolás Obregón,Alexandra van Raab van Canstein

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze associate Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord.

Wij van de hbs (Dutch Edition) - download pdf or read online

Het eerste echte geschiedenisboek van de hbs, voor de lezers van Gouden jaren en De meisjes van SchoeversEnkele honderdduizenden scholieren gingen tussen 1864 en 1974 naar de hbs, de hogere burgerschool. Ze hadden geluk, wish de hbs is de parel uit de Nederlandse onderwijsgeschiedenis. De hbs used to be in tegenstelling tot het health club gericht op praktisch toepasbare vakken.

Get Vals Alarm (Dutch Edition) PDF

In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij positioned daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of controledwang, maar er zijn veel meer, vaak intrigerende verschijningsvormen.

Download e-book for iPad: Eeuwig jong (Dutch Edition) by Oliver Kay,Pieter van der Drift

Adrian Doherty used to be geen doordeweekse voetballer. Hij used to be een uitzonderlijk expertise. Zij die met of tegen hem speelden, of hem aan het werk zagen bij de jeugd van Manchester United in de vroege jaren negentig, zijn het er allemaal over eens: hij used to be zo goed als Ryan Giggs - misschien zelfs beter. Als twaalfjarige werd Adrian Doherty opgemerkt door een jeugdcoach van Manchester United.

Additional resources for Blauwzuur (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Blauwzuur (Dutch Edition) by Arnaldur Indridason,Adriaan Faber


by Donald
4.2

Download e-book for kindle: Blauwzuur (Dutch Edition) by Arnaldur Indridason,Adriaan Faber
Rated 4.64 of 5 – based on 18 votes