Lien Braeckevelt's 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

By Lien Braeckevelt

ISBN-10: 9401444919

ISBN-13: 9789401444910

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe commence je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impact op je lichaam? En hoe houd je het vol?Naast de wetenschappelijke achtergrond geeft Lien Braeckevelt, die zelf vier maanden geen alcohol dronk om zich voor te bereiden op een marathon, je ook heel wat assistance, feiten, lekkere mocktailrecepten en ervaringen van andere enthousiastelingen.

Show description

Read Online or Download 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

New PDF release: Blue light yokohama (Dutch Edition)

Inspecteur Iwata gaat aan de slag op een rechercheafdeling in Tokio. Het wordt hem niet gemakkelijk gemaakt: zijn bazen waren erg tegen zijn komst en zijn eigenwijze companion Noriko Sakai is niet blij dat ze met hem is opgezadeld. Iwata en Sakai krijgen een gruwelijke zaak toegewezen: een gezin is op brute manier vermoord.

Download e-book for kindle: Wij van de hbs (Dutch Edition) by Roelof Bouwman,Henk Steenhuis

Het eerste echte geschiedenisboek van de hbs, voor de lezers van Gouden jaren en De meisjes van SchoeversEnkele honderdduizenden scholieren gingen tussen 1864 en 1974 naar de hbs, de hogere burgerschool. Ze hadden geluk, wish de hbs is de parel uit de Nederlandse onderwijsgeschiedenis. De hbs used to be in tegenstelling tot het gym gericht op praktisch toepasbare vakken.

Menno Oosterhof's Vals Alarm (Dutch Edition) PDF

In Vals alarm toont Menno Oosterhoff wat er omgaat in mensen met een dwangstoornis. Hij positioned daarbij niet alleen uit zijn kennis als psychiater, maar ook uit zijn eigen ervaringen als dwangpatiënt. De dwangstoornis is vooral bekend als smetvrees of controledwang, maar er zijn veel meer, vaak intrigerende verschijningsvormen.

Get Eeuwig jong (Dutch Edition) PDF

Adrian Doherty used to be geen doordeweekse voetballer. Hij used to be een uitzonderlijk expertise. Zij die met of tegen hem speelden, of hem aan het werk zagen bij de jeugd van Manchester United in de vroege jaren negentig, zijn het er allemaal over eens: hij was once zo goed als Ryan Giggs - misschien zelfs beter. Als twaalfjarige werd Adrian Doherty opgemerkt door een jeugdcoach van Manchester United.

Additional info for 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt


by Paul
4.3

Lien Braeckevelt's 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF
Rated 4.36 of 5 – based on 35 votes